Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

GOG: Ξεκίνησε το Sleepy Sheep Insomnia Sale

Το gaming είναι ένα χόμπι που δεν «κοιμάται» ποτέ, αφού πάντα θα κυκλοφορούν νέα παιχνίδια που θα μας συναρπάζουν. Πάνω σε αυτή την ιδέα βασίζεται και το Sleepy Sheep Insomnia Sale του GOG, με εξαιρετικές προσφορές όλο το 24ωρο για όσους αναζητούν νέες εμπειρίες gaming. Κάτι τέτοιο σημαίνει ότι θα εμφανίζονται συνεχώς νέες προσφορές και οι οποίες θα ισχύουν μέχρι εξάντλησης των αποθεμάτων. Θα υπάρχουν επίσης και άλλες εκπτώσεις και ειδικές προσφορές, όπως ένα δωρεάν game για όσους αγοράσουν 10 από τους επιλεγμένους τίτλους.



Επιπλέον, με αφορμή το Sleepy Sheep Insomnia Sale, το GOG πραγματοποιεί livestream event στο Twitch, με 20 από τους πιο διάσημους streamers σε έναν μαραθώνιο με games που βρίσκονται στην προσφορά. Αν έχετε όρεξη για ξενύχτι μπορείτε να βρείτε όλες τις προσφορές εδώ, ενώ υπάρχει και το livestream:



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*