Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Gameplay trailer από το demo του Yakuza 6

Η SEGA μας δίνει μια πρώτη ματιά από το demo του Yakuza 6 που θα περιλαμβάνεται στα αντίτυπα του Yakuza: Kiwami. Το βίντεο παρουσιάστηκε κατά τη διάρκεια της 10ης επετειακής εκδήλωσης για το franchise που πραγματοποιήθηκε στο Tokyo Akihabara UDX Theater το περασμένο Σαββατοκύριακο. Όπως και το remake της πρώτης προσθήκης της σειράς, που κυκλοφόρησε αποκλειστικά για το PS4, το Yakuza 6 διαθέτει βελτιωμένο οπτικό τομέα, ενώ στο demo βλέπουμε μόνο το 60-70% από τον ολοκληρωμένο κώδικα του τίτλου, σύμφωνα με τον developer Toshihiro Nagoshi.


Το νέο Yakuza θα προσφέρει επίσης περισσότερη ελευθερία στον παίκτη, αφού θα μπορεί να κυκλοφορεί σε διάφορες τοποθεσίες και με πολλούς διαφορετικούς τρόπους. Το Yakuza 6 αναμένεται κάποια στιγμή το φθινόπωρο του 2016. Στη συνέχεια θα βρείτε και το εν λόγω υλικό.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*