Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Gameplay trailer για το Spelunky 2

*
H πρώτη φορά που ακούσαμε κάτι περί Spelunky 2, ήταν κατά τη διάρκεια της Paris Games Week το 2017. Από τότε σιώπη, την οποία έρχεται να σπάσει το PlayStation Blog, που δημοσίευσε ένα trailer για το παιχνίδι. Σε αυτό, για πρώτη φορά παρουσιάζονται αποσπάσματα από το gameplay του sequel και τολμάμε να πούμε ότι το πρώτο αυτό δείγμα θα σας αφήσει ικανοποιημένους. Φαίνεται ότι εκτός από το γενικό λίφτινγκ σε σχέση πάντα με το πρώτο παιχνίδι, η ομάδα ανάπτυξης έχει προσθέσει νέα χαρακτηριστικά. Το οnline multiplayer επιτρέπει το παιχνίδι με την ταυτόχρονη συμμετοχή έως και τεσσάρων παικτών, ενώ και το περιβάλλον δείχνει αρκετά διαφορετικό. Υπάρχουν νέοι εχθροί και εμπόδια, όπως δυναμικά υγρά και κάθε επίπεδο διαθέτει ένα δεύτερο "κόσμο" όπου υπάρχουν μυστικά και καλά κρυμένες περιοχές. Τέλος, ξέρουμε ότι το Spelunky 2 θα κυκλοφορήσει εντός του 2019.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*