Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Gameplay trailer για το The Walking Dead: A New Frontier

Όπως αναμενόταν, κατά τη διάρκεια των Game Awards παρουσιάστηκε το πρώτο gameplay trailer για το The Walking Dead: The Telltale Series - A New Frontier. Η Telltale αποκάλυψε πως ο τίτλος θα κυκλοφορήσει με τα πρώτα δύο επεισόδια διαθέσιμα στο λανσάρισμα. Στο νέο αυτό game συναντάμε τον Javier, ο οποίος έζησε με την οικογένειά του το ξεκίνημα του ξεσπάσματος του ιού και των ζόμπι. Το παιχνίδι αναμένεται για PS3, PS4, Xbox 360, Xbox One, PC, iOS και Android στις 20 Δεκεμβρίου του 2016.



Στις 14 Φεβρουαρίου 2017 θα είναι διαθέσιμο για αγορά και σε μια ειδική “Season Pass Disc” έκδοση στα PS4 και Xbox One, με το πακέτο να περιλαμβάνει και το πρώτο επεισόδιο της τρίτης σεζόν, καθώς και πρόσβαση σε όλα τα μεταγενέστερα επεισόδια της σεζόν (όταν αυτά γίνουν διαθέσιμα). Δείτε το νέο trailer στη συνέχεια.




 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*