Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Gameplay υλικό από το Alan Wake 2

Η Remedy έδωσε στη δημοσιότητα gameplay υλικό από την "prototype version" του Alan Wake 2. Σύμφωνα με τον παραγωγό Sam Lake, το παρακάτω βίντεο παρουσιάζει το πιο polished κομμάτι του game. Ο ίδιος αποκάλυψε μάλιστα πως το στούντιο χρησιμοποίησε το ίδιο υλικό για παρουσίαση σε αρκετούς publishers, πριν ξεκινήσει να εργάζεται πάνω στο Quantum Break. Μπορεί λοιπόν το εν λόγω franchise να παραμένει ζωντανό, ωστόσο φαίνεται πως -για την ώρα τουλάχιστον- δεν αποτελεί προτεραιότητα για την Remedy. Μπορείτε να δείτε το σχετικό βίντεο στη συνέχεια του άρθρου.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
9 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • V.for.Veteran
    • Φίλε Tanno δεν διαφωνώ με αυτό που λες, και γι αυτό τον λόγο πρόσθεσα το "για την ώρα τουλάχιστον".

      Γιατί όντως, πρώτη προτεραιότητα για το στούντιο αποτελεί το Quantum Break, το οποίο θα καθυστερήσει κιολας. Φαντάσου λοιπόν, ότι και θα καθυστερήσει και θα εξαρτηθούν πολλά από τις πωλήσεις του... μέσα σε αυτά τα... "πολλά" λοιπόν, είναι και η κυκλοφορία(;;;;) του Alan Wake 2.... ίδωμεν

    • diver_gr
    • Κρίμα που το Alan Wake δεν ήταν τόσο μεγάλη εμπορική επιτυχία ώστε να βλέπαμε τη συνέχεια του στο ΧΒΟΧ360. Το παιχνίδι ήταν αρκετά καλό με πολύ καλή ατμόσφαιρα, κόσμο και σύστημα μάχης.

      Μακάρι να δούμε κάποια στιγμή τη συνέχεια σε οποιαδήποτε κονσόλα.

    • marcus
    • Μιλαμε για εναν απο τους κορυφαιους τιτλους ολων των εποχων.
      Απο τα πλεον ατμοσφαιρικα παιχνιδια και με φοβεροτατη υποθεση.
      Υπαρχει ολοκληρο backgroung πισω απο αυτο το παιχνιδι που εκανε τους φανς να μιλανε για αυτο στα φορουμς για χρονια και να συζητανε τις θεωριες συνωμοσιας και ενα σωρο θεματα που προεκυψαν απο το παιχνιδι..
      Ειναι κριμα οι εταιριες να εχουν επικεφαλης ασχετους και πουθεναδες και να μην εκμεταλλευονται τετοια παιχνιδια και να ριχνουν βαρος σε αηδιες.
      Δυστυχως ολα ειναι μαρκετινγκ και η Remedy ειναι πολυ πισω σε αυτο.Λαθος επισης που πονταρε στην ms(αντι για την sony οπως ηταν η αρχικη συμφωνια) και ενα τετοιο θεικο παιχνιδι ηταν στην αρχη μονο για 360 και μετα για pc.
      Παιχνιδια σαν το alan wake απευθυνονται σε εξυπνους και εμπειρους gamers και οχι σε περιστασιακους ή casual gamers.Φτιαχνουν σκληροπυρηνικο κοινο που ακολουθουν τη σειρα σε καθε βημα(πχ αγοραζουν σχεδον ολα τα dlc)..

    • Scott_Pilgrim
    • Ένα από τα καλύτερα videogames μέχρι σήμερα σε όλους τους τομείς του. Είναι ο μόνος τίτλος που αγόρασα Collector's και ας μην είχα 360 τότε. Νομίζω το 2ο μέρος είναι σίγουρο και ας λέει ότι θέλει ο Lake.

      To 13λεπτο είναι καλούτσικο. Μου άρεσε αυτό που ήθελαν να κάνουν με την ΑΙ και το περιβάλλον. Το car sequence μου θύμισε έντονα το car sequence του τελευταίου Alone In The Dark.

    • Tim of Heavens
    • Μόνο που η εξυπνάδα δεν βρίσκεται σε τέτοιας φύσεως παιχνίδια όπως τα Alan Wake. Ακόμα και η λέξη hardcore δεν το προσδιορίζει. Άν hardcore και έξυπνους λέμε τίτλους όπως Alan Wake, Uncharted, Heavy Rain, Tomb Raider και άλλα παρόμοιας gameplay λογικής που να κατατάσω παιχνίδια όπως τα Portal 2, Solomon's Key, Dark Souls,Contra, Amnesia, Hard Corps και άλλα συναφή;
      Hardcore δεν είναι ο τίτλος που θα σε πάει από το χεράκι για να δεις ένα ωραίο story και να περάσεις απλά και διασκεδαστικά την ώρα σου. Hardcore είναι αυτός που θα σε βάλει να τεστάρεις το skill σου, τα ανακλαστικά σου, την παρατηρητικότητα και την νοημοσύνη σου. Οι περισσότεροι τίτλοι του σήμερα έχουν φτιαχτεί για τον εντυπωσιασμό και για το ευρύ κοινό και τίποτα παραπάνω.
      Το Alan Wake είναι ένα διασκεδαστικό παιχνίδι με δυνατή ατμόσφαιρα και ωραίο story που απόλαυσα στο έπακρο. Hardcore και έξυπνο δεν το λες.

*