Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

65 εκατομμύρια πωλήσεις για τη σειρά Halo

Ο Master Chief δεν αφήνει κανέναν ασυγκίνητο σε αυτόν τον κόσμο με της πωλήσεις της σειράς Halo να αγγίζουν εντυπωσιακά νούμερα. Η Microsoft ανακοίνωσε πως η σειρά έχει “χτυπήσει” πωλήσεις 65 εκατομμυρίων τεμαχίων παγκοσμίως. Όλοι οι τίτλοι της σειράς συμβάλουν σε αυτό το νούμερο ενώ μέσω αυτού μαθαίνουμε τις πωλήσεις και του Halo: The Master Chief Collection. Λίγο πριν την κυκλοφορία του τελευταίου (Οκτώβριο 2014) οι πωλήσεις της σειράς βρίσκονταν στα 60 εκατομμύρια οπότε μάλλον η συλλογή του Master Chief έφτασε περίπου τα 5 εκατομμύρια πωλήσεις. Μένει να δούμε πόσο πιο ψηλά θα πάει το 65άρι όταν κυκλοφορήσει και το Halo 5: Guardians τον Οκτώβριο.




 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
2 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • Tim of Heavens
    • Ο χρυσός κανόνας είναι: ότι πουλάει πολύ είναι overrated και ότι πουλάει ελάχιστα είναι cult!
      Κρίμα πάντως που η MS περιορίζεται μόνο στο gaming. Θα πρέπει να ξεζουμίσει την σειρά επεκτείνοντας τις δραστηριότητές της σε μπάρες δημητριακών Spartan ΙΙ, αθλητικά παπούτσια MARK IV, κυνηγετικά όπλα DMR, αντρικά εσώρουχα 117, πρόγραμμα γυμναστικής Masterchief, αποκριάτικες στολές Arbiter και πάει λέγοντας.

*