Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Launch trailer για το 3D action platformer Solar Ash

H Annapurna Interactive και η Heart Machine δημοσίευσαν το launch trailer για το 3D action platformer Solar Ash. Το παιχνίδι είναι άμεσα διαθέσιμο για PlayStation 5, PlayStation 4 και PC (Epic Games Store) και πίσω από την ανάπτυξή του βρίσκεται η ομάδα που δημιούργησε το βραβευμένο Hyper Light Drifter.

Πρωταγωνίστρια είναι η Rei, μία Voidrunner αποφασισμένη να σώσει τον πλανήτη της από την καταστροφή. Τίποτα δεν πρόκειται να τη σταματήσει. Έτσι λοιπόν θα βρεθεί αντιμέτωπή με ορδές τεράτων, σε ένα εντυπωσιακό σκηνικό που φιλοξενεί τα απομεινάρια ενός σπουδαίου πολιτισμού του παρελθόντος. Σα να μην έφταναν όλα, μεγάλα μυστήρια επισκιάζουν την περιπέτειά της και η Rei θα πρέπει να αποκαλύψει την αλήθεια.


Ακολουθεί το trailer που συνοδεύει την ανακοίνωση.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*