Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ακυρώθηκαν τα Splinter Cell VR και Ghost Recon Frontline από την Ubisoft

*
Ακολουθώντας τα νέα της καθυστέρησης του Avatar: Frontiers, η Ubisoft ανακοίνωσε πως έρχονται σημαντικές αλλαγές στο roster των τίτλων που θα λανσαριστούν στο μέλλον. Συγκεκριμένα, ανακοίνωσε πως τα Splinter Cell VR και Ghost Recon Frontline έχουν ακυρωθεί, μαζί με άλλα δύο project που δεν είχαν ανακοινωθεί ακόμη. Η Ubisoft μοιράστηκε τα άσχημα νέα κατά την διάρκεια της συνάντησης εσόδων και δήλωσε πως πήρε αυτή την απόφαση λόγω «ασταθούς οικονομικού περιβάλλοντος».



Το Ghost Recon: Frontline δεν είχε την καλύτερη αποδοχή όταν ανακοινώθηκε τον Οκτώβριο του 2021. Προοριζόταν για να είναι ένας νέος δωρεάν τίτλος στο γνωστό franchise. Θα ήταν battle royale με 102 παίκτες, όπου ομάδες των τριών ατόμων θα ολοκλήρωναν αποστολές και θα προσπαθούσαν να δραπετεύσουν, αλλά θα περιείχε και άλλα modes. Το Splinter Cell VR από την άλλη, είχε ανακοινωθεί τον Σεπτέμβριο του 2020 για κυκλοφορία στο τότε Oculus (τώρα Meta) VR headset. Δεν υπήρχαν πολλές λεπτομέρειες για τον τίτλο, πλην της ομάδας ανάπτυξης που θα το επιμελούνταν. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*