Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκε DLC για το Jurassic World Evolution 2 με υλικό βασισμένο στην ταινία Jurassic World Dominion (trailer)

Το Jurassic World Evolution 2 αναμένεται να αποκτήσει ένα νέο DLC με περιεχόμενο που βασίζεται στην ταινία Jurassic World Dominion. Η τρίτη ταινία της δεύτερης τριλογίας του franchise Jurassic Park θα προβληθεί στους κινηματογράφους στις 10 Ιουνίου και το DLC Dominion Biosyn θα κυκλοφορήσει για το παιχνίδι στις 14 Ιουνίου. Η σημαντικότερη προσθήκη του θα είναι ένα ολοκαίνουργιο campaign που θα ζητά από τους παίκτες να χτίσουν μια ερευνητική βάση, αλλά και οι διάλογοι που ηχογραφήθηκαν από ηθοποιούς του καστ της ταινίας, όπως τους Bryce Dallas Howard, Sam Neill, Laura Dern και Campbell Scott.

Εκτός από αυτά θα υπάρξουν και νέα εκθέματα με περισσότερους δεινόσαυρους, όπως τον Therizinosaurus και τον Pyroraptor, αλλά και επιπλέον αντικείμενα για το customization των εκθεμάτων.

Το Jurassic World Evolution 2 κυκλοφορεί από τον Νοέμβριο του 2021 για PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One και PC.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*