Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Διαθέσιμο για το PlayStation VR2 το Organ Quarter (trailer)

To Organ Quarter κυκλοφόρησε για το PlayStation VR2 μέσω του PlayStation Store, με τιμή €24,99, όπως ανακοίνωσαν η Amata Games και η ομάδα ανάπτυξης Outer Brain.

Το Organ Quarter είναι ένα survival horror game που επικεντρώνεται στα στοιχεία που έθεσαν τα θεμέλια για το είδος. δαιδαλώδες περιβάλλον, διαχείριση πόρων και καλά ισορροπημένοι γρίφοι. Ένας φόρος τιμής στις εμπειρίες survival horror της δεκαετίας, όπου καλείστε να εξερευνήσετε έναν συναρπαστικό κόσμο γεμάτο εφιάλτες.


Μετά από εβδομάδες και μήνες απομόνωσης στο διαμέρισμά σας, καταλαβαίνετε ότι κάτι έχει συμβεί στην πόλη. Έχει μολυνθεί. Όλα έχουν ανατραπεί από μια ασθένεια που μπορεί να έχει ή να μην έχει κίνητρο. Εξερευνήστε μια πόλη που έχει γίνει έρημος και εφιάλτης σωματικής φρίκης, γεμάτη σουρεαλιστικούς γρίφους παζλ και αλλόκοτα όντα.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*