Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Shigeru Miyamoto: Πρόκληση η δημιουργία Mario games για φορητές συσκευές

*
O Shigeru Miyamoto, δημιουργός της σειράς Super Mario, αποκάλυψε τις δυσκολίες που υπήρχαν κατά την ανάπτυξη παιχνιδιών για φορητές συσκευές. Τα τελευταία χρόνια, ο διάσημος υδραυλικός έχει πρωταγωνιστήσεις σε διάφορούς τίτλους για iOS και Android, όπως το Super Mario Run, το Mario Kart Tour και το Dr. Mario World. Από το 2019 και μετά η Nintendo έχει απομακρυνθεί από αυτόν τον χώρο του gaming και έβαλε τέλος στη λειτουργία του Dr. Mario World, δύο χρόνια μετά το λανσάρισμά του.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Variety σχετικά με την ταινία Super Mario Bros., ο Miyamoto δήλωσε ότι ήταν "πρόκληση να προσδιορίσουμε το πως θα πρέπει να είναι [ένα παιχνίδι Mario για φορητές συσκευές]". Ο λόγος, σύμφωνα με τον ίδιο, είναι η διαφορά στον χειρισμό ανάμεσα στις κονσόλες και τις φορητές συσκευές.


"Η διαισθητικότητα του χειρισμού είναι μέρος της εμπειρίας παιχνιδιού. Γι’ αυτό είχα τον ρόλο του director στο Super Mario Run. Για να μπορέσω να μεταφράσω αυτή την εμπειρία από ένα περίπλοκο σύστημα όπως το Nintendo Switch σε ένα πιο γενικό όπως το smartphone".

"Προσπαθούμε να ορίσουμε το gameplay, ποια είναι η μέθοδος και στη συνέχεια να ορίσουμε ποιες συσκευές θα χρησιμοποιήσουμε", είπε ο Miyamoto καθώς εξήγησε πώς η Nintendo σχεδιάζει να αναπτύξει παιχνίδια Mario.

Ο Miyamoto επιβεβαίωσε- κάτι που δεν αποτελεί έκπληξη- ότι η Nintendo δεν σκέφτεται τα παιχνίδια για κινητά ως τον "πρωταρχικό δρόμο" για το μέλλον της σειράς Mario.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*