Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Gamescom 2019: H Frontier Developments παρουσιάζει τα Fleet Carriers που έρχονται στο Elite Dangerous (trailer)

*
H Frontier Developments, δημιουργός του Elite Dangerous, παρουσίασε τα αναμενόμενα Fleet Carriers που αναμένεται να εισαχθούν στο παιχνίδι αυτόν το Δεκέμβριο, μέσα από ένα νέο Gamescom 2019 trailer. Τα Fleet Carriers αποτελούν οχήματα που μπορούν να εξυπηρετήσουν μέχρι και 16 παίχτες και λειτουργούν ως κέντρα επειχηρήσεων για μεγάλες ομάδες παικτών. Διαθέτουν 16 σημεία προσγείωσης χωρισμένα σε ομάδες αναλόγως του μεγέθους του σκάφους που θέλουμε να προσγειώσουμε σε αυτά με δυνατότητα ελέγχου δικαιωμάτων προσγείωσης.



Οι παίκτες θα έχουν πρόσβαση σε υπηρεσίες ανανέωσης καυσίμων, πυρομαχικών και επισκευής καθώς και αλλαγής του διαθέσιμου εξοπλισμού. Τα Fleet Carriers μπορούν να κάνουν άλματα 500 ετών φωτός και η χρήση τους απαιτεί ειδικό καύσιμο με την διαχείριση των ταξιδιών να γίνεται από το γαλαξιακό χάρτη.

Η Frontier Developments έχει προγραμματίσει την κυκλοφορία ενός μικρού update για το παιχνίδι και θα κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο για PC, PlayStation 4 και Xbox One με αρκετές βελτιώσεις όπως καλύτερο tutorial, αλλαγή στο currency του παιχνιδιού και απολαβές από περισσότερες δραστηριότητες. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*