Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Gary Oldman και Gillian Anderson στο cast του Star Citizen

Με αφορμή το φετινό CitizenCon event, η Cloud Imperium Games προχώρησε σε μία πολύ σημαντική ανακοίνωση για το πολύ-αναμενόμενο Star Citizen game. Συγκεκριμένα, το voice cast του Squadron 42, όπως ονομάζεται το κύριο campaign του τίτλου, θα αποτελείται από διάσημα ονόματα του Hollywood όπως είναι μεταξύ άλλων οι Gary Oldman (Dark Knight, Leon: The Professional), Gillian Anderson (The X-Files, The Fall), Mark Strong (Kingsman: The Secret Service, Sherlock Holmes), Mark Hamill (Star Wars), John Rhys-Davies (Raiders of the Lost Ark), και Andy Serkis (The Lord of the Rings, Rise of the Planet of the Apes).



Αν και οι ρόλοι των περισσότερων πρωταγωνιστών παραμένουν άγνωστοι, επιβεβαιώθηκε ότι ο Gary Oldman θα αναλάβει το ρόλο του ναύαρχου Ernest Bishop. Σημειώνεται ότι το Star Citizen game αναμένεται σε εκδόσεις για PC και Linux εντός του 2016. Μέχρι τότε, μπορείτε να δείτε το σχετικό teaser στη συνέχεια.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
4 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*