Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Godling: Ακόμα ένα VR game στο Project Morpheus

Το Godling έκανε την εμφάνιση του κατά τη διάρκεια της E3 press conference της Sony και αποτελεί ακόμα ένα VR game για το Project Morpheus. Ο third party τίτλος αναπτύσσεται από την Sólfar Studios, με χρήση Unreal Engine 4, ενώ η δημοφιλής μηχανή γραφικών χρησιμοποιείται σε όλα τα games που υπογράφει το εν λόγω στούντιο. Σύμφωνα με τους ιδρυτές της Sólfar (Thor Gunnarsson, Reynir Harðarson και Kjartan Emilsson), η ομάδα συνεργάζεται με τις Valve, Oculus και Sony με σκοπό να γίνει γνωστή στο ευρύ κοινό. Ο Emilsson δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξη του ότι το game περιγράφει τη ζωή ενός μικρού-θεού που ξυπνάει σε έναν πολύ όμορφο, φυσικό κόσμο και αρχίζει να πειραματίζεται με το περιβάλλον. Σύντομα διαπιστώνει ότι όλες οι ενέργειες του έχουν και τις ανάλογες συνέπειες. Ο πρωταγωνιστής μπορεί να επιλέξει να ομορφύνει ακόμα περισσότερο τον κόσμο, να προσθέσει περισσότερα λουλούδια, ώστε να προσελκύσει περισσότερα λιλιπούτεια πλάσματα, όπως μέλισσες και μυρμήγκια, ή μπορεί επίσης να γίνει καταστροφικός.



Το στέλεχος μίλησε στη συνέχεια για την άψογη συνεργασία της ομάδας με τη Sony, ενώ τόνισε ότι τώρα πλέον το στούντιο γνωρίζει περισσότερα πράγματα για τα τρία «μεγάλα formats» (PC και οικιακά συστήματα), τα οποία πλέον κινούνται προς την συγκεκριμένη τεχνολογία (VR). Όσον αφορά στο Project Morpheus,  εκθείασε το DualShock 4 σημειώνοντας ότι ο παίκτης μπορεί να κάνει εκπληκτικά πράγματα στο game, σε συνδυασμό με το VR headset της Sony. Τέλος, μέσα από τον παρακάτω player, μπορείτε να πάρετε μια πρώτη γεύση από το επερχόμενο Godling.



Μπορείτε να διαβάσετε όλες τις ανακοινώσεις από την παρουσίαση της Sony στην E3 2015 στο σχετικό αφιέρωμα μας.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*