Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H 343 προσαρμόζει τα visuals του Halo του The Master Chief Collection στην original έκδοση

*
Μέσω ενός νέου update, η 343 Industries πραγματοποιεί αλλαγές στα visuals του Halo: Combat Evolved στο The Master Chief Collection ώστε να ταιριάζουν με εκείνα της original κυκλοφορίας για Xbox. Επιπλέον, το update περιλαμβάνει και μια σειρά από bug fixes, με τις αλλαγές να αφορούν τόσο το classic campaign όσο και το multiplayer.

Μεταξύ των αλλαγών είναι εκείνη που αφορά το μοντέλο του Captain Keyes ώστε να μοιάζει με αυτό της έκδοσης του παιχνιδιού για Xbox, μία σχετική με τα Jackal shields ώστε να γίνονται κόκκινα όταν δέχονται ζημιά, αλλαγές στα Covenant shield doors και το Spirit anti-gravity field για να δείχνουν ίδια με το original Halo και ενημερώσεις για το teleporter στο multiplayer. Τέλος περιλαμβάνονται εφέ ομίχλης και επιπλέον γίνεται δουλειά στα bump maps για να υπάρχουν οι λεπτομέρειες της έκδοσης για Xbox.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*