Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H CGI αποφάσισε αλλαγές στο roadmap του Star Citizen

*
To Star Citizen παραμένει ακόμα σε διαδικασία ανάπτυξης, ως τώρα οι παίκτες το έχουν ενισχύσει με $400 εκ. και η Cloud Imperium Games αποφάσισε να τροποποιήσει το πως διαχειρίζεται το roadmap του παιχνιδιού. Ο λόγος είναι ότι πολλοί από τους φανατικούς παίκτες αντιλαμβάνονται όλα όσα προστίθενται στο roadmap ως "υποσχέσεις" και αναστατώνονται όταν η υλοποίησή τους καθυστερεί. Έτσι λοιπόν από εδώ και πέρα, η CIG δεν θα προσθέτει στο roadmap χαρακτηριστικά πέρα από εκείνα που αναμένονται το τρέχον και το επόμενο τρίμηνο. Μέσω ενός μακροσκελούς blog post η εταιρεία ανακοίνωσε τις αλλαγές, τον τρόπο με τον οποίο θα ήθελε οι παίκτες να διαχειρίζονται το roadmap και το πως αυτό έχει αλλάξει κατά τη διάρκεια του χρόνου.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*