Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H Disney ανακοινώνει το Playmation

Δική της άποψη για το VR φαίνεται πως έχει η Disney η οποία παρουσίασε το Playmation, μια συσκευή που φοράτε και σας ταξιδεύει σε νέες εμπειρίες. Δεν είναι ακόμα απόλυτα ξεκάθαρο πως δουλεύει το Playmation. Αυτό που ξέρουμε είναι πως για αρχή απαιτείται συγκεκριμένη στολή που πρέπει να φορέσει ο ενδιαφερόμενος. Η στολή περιλαμβάνει ηλεκτρονικά μέρη τα οποία (σε συνδυασμό με mobile app) επιτρέπουν στον παίκτη να “ζήσει” συγκεκριμένα challenges. Η Disney αναφέρει πως το Playmation επικεντρώνεται σε παιχνίδι εκτός σπιτιού ή καναπέ. Το πιο λογικό είναι πως το όλο εγχείρημα επιχειρεί να “σπάσει” το λεγόμενο Forth wall και να φέρει τα παιδιά (σε αυτά εστιάζει άλλωστε) πιο κοντά σε μια κινηματογραφική εμπειρία μέσω οδηγιών και φανταστικών challenges.



Σε πρώτη φάση τα franchises που θα δεθούν με το Playmation είναι το Avengers της Marvel, Star Wars και Frozen. Η συσκευή λέγεται πως θα κοστίζει 199,99 δολάρια με το The Avengers set να κυκλοφορεί στη Βόρειο Αμερική τον Οκτώβριο. Καμία λέξη πάντως για κυκλοφορία στην Ευρώπη. Δείτε και το πρώτο video του Playmation για να καταλάβετε που το πάει η Disney.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
2 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*