Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H E3 2015 σε αριθμούς

Άλλη μία Ε3 έφτασε στο τέλος της (ωστόσο οι ειδήσεις θα συνεχίσουν να… «ρέουν» στο διαδίκτυο) και όπως είθισται κάθε χρονιά, οι διοργανωτές της δημοφιλούς έκθεσης ανακοινώνουν τα απαραίτητα στατιστικά στοιχεία. Έτσι λοιπόν, το φετινό event υποδέχθηκε πάνω από 52.200 επισκέπτες από 109 χώρες, ενώ εμφανίστηκαν 300 εκθέτες που παρουσίασαν περισσότερα από 1600 προϊόντα. Αξιοσημείωτη είναι επίσης η συμμετοχή των social media, video share υπηρεσιών και μέσων ενημέρωσης, αφού σημειώθηκε ρεκόρ αναρτήσεων και ταυτόχρονων viewers σε Twitter (6.3 εκ. posts), Instagram (7.5 εκ. likes), Twitch (1 εκ. ταυτόχρονοι viewers) και YouTube (πάνω από 1 εκ. videos).



Σημειώνεται ότι ο αριθμός των επισκεπτών αυξάνεται ολοένα και περισσότερο τα τελευταία χρόνια μιας και η φετινή Ε3 προσέλκυσε περισσότερους επισκέπτες σε σχέση με την E3 2014 (48.000). Τέλος, ανακοινώθηκε ότι η E3 2016 έχει προγραμματιστεί για τις 14 έως 16 Ιουνίου 2016 και για ακόμη μία φορά θα πραγματοποιηθεί στο Los Angeles Convention Center. Και του χρόνου λοιπόν!



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*