Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H EA δεν απορρίπτει την ανάπτυξη παιχνιδιών για το Nintendo NX

Μπορεί η σχέση Electronic Arts και Nintendo να μην είναι και η πιο στενή αυτή τη στιγμή, μιας και η πρώτη δεν ενδιαφέρεται ούτε στο ελάχιστο να κυκλοφορήσει παιχνίδια για την δεύτερη, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει τίποτα για το μέλλον, σύμφωνα με τον Patrick Soderlund. Αναλυτικότερα, το στέλεχος της Electronic Arts ανέφερε σε συνέντευξή του στο BBC ότι η εταιρία είναι ανοικτή στο ενδεχόμενο να στηρίξει την επόμενη κονσόλα της Nintendo (Nintendo NX), ξεκαθαρίζοντας όμως ότι θα το κάνει μόνο αν έχει νόημα για την ίδια. Κοινώς, κέρδη. Εδώ μπορείτε να διαβάσετε και ολόκληρη τη συνέντευξη του Soderlund, η οποία όμως είναι εστιασμένη στη σειρά Battlefield.




 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
3 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • iankysyrath
    • έτσι είναι, μετά τις κάκιστες κινήσεις απέναντι στους 3d party και άμα το παίζεις σκληρό καρύδι και δε θες την κονσόλα σου να λειτουργεί και σαν "origin" η steam machine, τα σκληρά καρύδια των 3d party θα φλομώσουν το NX αν δεν πιάσει με το καλημέρα και δε δείξει άλλη γραμμη πλεύσης σε θέμα μαρκετινγκ

    • iankysyrath
    • ...νομίζω άλλωστε ότι το wiiU είναι πρωτοφανές όλα αυτά τα χρόνια, στο κομμάτι λειψυδρίας 3d party. μιλάμε για full αποχή.

    • Volga
    • @iankysyrath είναι λογική η λειψυδρία. Οταν το παίζεις μοναχικός καουμπόυ και δεν πας με το κύμα... μένεις πίσω στα βράχια.

      Κανείς δεν μπορεί να υποχρεώσει τους ανθρώπους να κάτσουν να ΞΑΝΑφτιάξουν ένα παιχνίδι για ένα ΕΝΤΕΛΩΣ διαφορετικό hardware. Ειδικά οταν τα παιχνίδια πλέον κοστίζουν δεκάδες εκατομμύρια.

      Αν θέλει κάποιος να ξεφύγει από τη "μάζα" να το κάνει σε παιχνίδια και οχι σε hardware.

      Η στρατηγική που πατά η Nintendo την αφήνει πίσω σε θέμα κερδών. Ελπίζω να μην αλλάξει τη λογική της οσον αφορά στα παιχνίδια της αλλά οσον αφορά τη λογική του hardware.

*