Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H Epic Games αποκάλυψε το Robo Recall

Οι εταιρείες αρχίζουν σιγά σιγά να αποκαλύπτουν το οπλοστάσιό με τα VR games τους και σε αυτό το πλαίσιο εντάσσεται η αποκάλυψη από πλευράς Epic Games του Robo Recall. Πρόκειται για ένα first-person shooter που θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά για το Oculus Touch και όπως συνηθίζεται, η ανακοίνωση συνοδεύτηκε από το αντίστοιχο trailer. Στο Robo Recall οι παίκτες καλούνται να εξερευνήσουν ένα τεράστιο περιβάλλον, να παλέψουν με ορδές από εχθρικά ρομπότ και να ξεκλειδώσουν μια μεγάλη γκάμα από όπλα και δοκιμασίες. Μάλιστα, θα υπάρχει η δυνατότητα να διαλύετε στην κυριολεξία τους αντιπάλους σας και να χρησιμοποιείτε τα κομμάτια τους για να αποκρούσετε τις εναντίον σας επιθέσεις. Στη συνέχεια μπορείτε να παρακολουθήσετε το announcement trailer.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*