Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H Konami αποσύρθηκε από το χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης

Μέσω δελτίου Τύπου, η Konami ανακοίνωσε την απόφασή της να αποσυρθεί από το χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης (NYSE), κάτι το οποίο έχει ισχύ από τις 24 Απριλίου. Συγκεκριμένα, η εταιρεία αναφέρει ότι δεν έχει πλέον την υποχρέωση έκδοσης αναφορών οικονομικών πεπραγμένων, όμως θα συνεχίσει να δημοσιεύει οικονομικά της στοιχεία στα αγγλικά. Ακόμα, η Konami γνωστοποίησε πως θα συνεχιστεί η διαπραγμάτευση των μετοχών της στην αμερικανική αγορά, ενώ παραμένει καταχωρημένη στα χρηματιστήρια του Τόκυο και του Λονδίνου. Η είδηση έρχεται μετά από την ανακοίνωση της ακύρωσης του Silent Hills, γεγονός που συνδέεται με τα προβλήματα στις σχέσεις της ιαπωνικής εταιρείας με τον Hideo Kojima.





 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
6 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • Tobajaras
    • Δηλαδή αυτοί αποφάσισαν να αυτοδιαλυθούν?

      Άλλο το να διαφωνήσουν με τον Kojima (έστω και με τον τρόπο που έγινε) και άλλο αυτό το χάος.

    • Pirederas
    • Η Konami δεν πάει για κλείσιμο, παίδες, έχει κι άλλα πράγματα να ασχολείται πέρα από video games (π.χ. φτιάχνει κουλοχέρηδες για καζίνο στην Ιαπωνία), απλά αποσύρεται από το Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης. Αυτό το λέω "εσωστρέφεια". Είναι προφανές ότι με την έξοδο του Kojima και τον τραγικά άθλιο τρόπο που χειρίστηκαν το ζήτημα επικοινωνιακά (ξήλωμα, μισόλογα, κλπ), η Konami είναι σε μεταβατικό στάδιο και θέλουν να δουν τί ακριβώς θα κάνουν. Όσο συνεχίζεται η μουρμούρα, η αξία των μετοχών θα έπεφτε ούτως ή άλλως, και για να αποφύγουν να αντιμετωπίσουν και τους επενδυτές που θα θέλουν να ρωτήσουν τα πώς και τα γιατί με τον Kojima, απλά αποσύρονται. Προσωρινά, εκτιμώ.

*