Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H Microsoft ετοιμάζει νέο IP

Ένα από τα development studios της Microsoft δουλεύει πάνω σε ένα νέο IP και σύμφωνα με τον Phil Spencer δεν πρόκειται για ένα νέο racing ή military marine game. Μιλώντας στο GameSpot, ο Spencer είπε ότι το Xbox χρειάζεται νέες ιστορίες και νέους χαρακτήρες που θα παρέχουν το κατάλληλο πεδίο για να δοκιμάσει κανείς νέα πράγματα. «Το Sunset Overdrive είναι ένα πολύ καλό παράδειγμα. Πρόκειται για ένα παιχνίδι που όμοιό του δεν υπάρχει στο δικό μας portfolio και πιστεύω ότι είναι καταπληκτικό. Θέλω να συνεχίσω αυτή την επένδυση σε νέα πράγματα τα οποία επαναπροσδιορίζουν τα όρια», σημείωσε ο Spencer.



«Δεν έχω ανάγκη από ένα ακόμα military space marine game. Σίγουρα δεν χρειάζομαι άλλο racing game. Αυτό που θα πρέπει να κάνουμε είναι να δοκιμάζουμε νέα πράγματα τα οποία θα έχουν το δικό τους μοναδικό λόγο να βρίσκονται στη γκάμα των προϊόντων που προσφέρουμε», συμπλήρωσε o επικεφαλής του τμήματος Xbox.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
9 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*