Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H Razer ανακοίνωσε την υπηρεσία Cortex

Η ενασχόληση της Razer με το gaming θα την έφερνε κάποια στιγμή πιο κοντά στο software. Έτσι, η γνωστή εταιρεία ανακοίνωσε την υπηρεσία Cortex, η οποία θα προσφέρει στους επισκέπτες της τη δυνατότητα αγοράς λογισμικού, καθώς και σύγκρισης τιμών με γνωστά καταστήματα όπως τα amazon, GameStop, Origin, GOG και Steam. Ενσωματώνοντας σε όλα αυτά και το social στοιχείο, οι χρήστες με λογαριασμό στο Cortex θα μπορούν να καταγράφουν εικόνες και videos από τους τίτλους με έναν απλό τρόπο και στη συνέχεια να ανεβάζουν το υλικό σε Facebook και YouTube.



Για να μάθετε παραπάνω πληροφορίες, δεν έχετε παρά να επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα της υπηρεσίας που βρίσκεται ακόμη σε early access φάση.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*