Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H Sony «σκοτώνει» τη Gamescom

*
H SCEE ανακοίνωσε επίσημα πως για πρώτη φορά δεν θα διοργανώσει συνέντευξη Τύπου κατά τη διάρκεια της έκθεσης Gamescom 2015. Η απόφασή αυτή περιλαμβάνει και ένα δεύτερο σκέλος, το οποίο αναφέρει πως η ιαπωνική εταιρεία θα ρίξει το βάρος της από φέτος στο Paris Games Week, το οποίο και ξεκινάει την Κυριακή 27 Οκτωβρίου. Η Sony ανέφερε χαρακτηριστικά πως «με τις αλλαγές της ημερομηνίας στην Ε3 (που έρχεται αυτή τη χρονιά μία εβδομάδα αργότερα) και στη Gamescom (που έρχεται μια εβδομάδα νωρίτερα), αισθανόμαστε ότι τόσο το PlayStation όσο και η βιομηχανία γενικότερα θα επωφεληθούν από τις σημαντικές ανακοινώσεις που θα γίνουν πλέον στη διάρκεια της πιο σημαντικής περιόδους για το gaming».



Περισσότερες πληροφορίες για τις ανακοινώσεις που θα κρατήσει η Sony για το Paris Games Week θα γίνουν όσο πλησιάζουμε στο event, ενώ υπενθυμίζεται πως η Gamescom θα διοργανωθεί φέτος από τις 5 έως και τις 9 Αυγούστου. Ο τίτλος μας περί «θανάτου» της Gamescom προφανώς και έχει να κάνει με το γεγονός ότι υποβαθμίζεται σημαντικά ως προς τη σημασία της για τη βιομηχανία, αφού χάνει τον βασικό πρωταγωνιστή της. Ο κόσμος θα συνεχίσει να συρρέει και να γεμίζει τις αίθουσες, ωστόσο θα απουσιάζουν οι σημαντικές ανακοινώσεις ευρωπαϊκού ενδιαφέροντος που εδώ και χρόνια κρατούσε εκτός Ε3 η SCE. Περισσότερα για την εν λόγω σημαντική εξέλιξη θα συζητήσουμε αύριο κατά τη διάρκεια του Enternity Live στις 20.00.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
6 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • gamer
    • +1 Geovra

      Το μονο που με ενδιεφερε απο την GamesCom της SONY ηταν μηπωε και ανακοινωναν κανενα (καλο) παιχνιδακι για το Vita... Ευελπιστω, να το κανει στην Ε3 ή στο Paris Games Week...

      Ε3 -> Paris (υπαρχει διαφορα καποιων μηνων)-κατανοητο-
      Paris-> PSX (Οκτωβρης-> Δεκεμβρης)-ακατανοητο-τους πειραξε το Ε3->Gamescom (παλι 2 μηνες διαφορα), μονο αν εννοουνν οτι επειδη ειναι καλοκαιρι δεν κινειτε η αγορα, οποτε ανωφελο.

    • Sephiroth
    • Νομίζω η δικαιολογία είναι αυτό που λέμε λίγο του... Βόλου. Απλά δεν είχε νόημα μέσα στο καλοκαίρι με τη νέκρα να γίνονται ανακοινώσεις, ειδικά αν όλα τα σημαντικά σκάνε στην Ε3 2 μήνες πριν. Για τα media ήταν ταλαιπωρία, ειδικά για όσους είχαν πάει Ε3. Ίδια builds, ίδιες παρουσιάσεις κτλ. Σαφώς και καλύτερη ημερομηνία αυτή του Παρισιού. Μένει να δούμε αν θα το διατηρήσουν ή θα είναι καμία φουσκίτσα για κανα δυο χρόνια. Μακάρι να ξυπνήσει κάποιος και να επιστρέψουμε στις καλές εποχές ECTS

    • GamingFun
    • Δεν ξέρω αλλλά τόσα χρόνια που έκανε η SONY συνεντεύξεις τύπου στη Gamescom δεν είχε όφελος; Θεωρώ πως όσο περισσότερο ακούγεσαι τόσο καλύτερο. Φοβάμαι ότι μάλλον η κίνηση αυτή είναι λάθος.
      Μακάρι στο μέλλον να διορθωθεί.

*