Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H Vivendi αγόρασε περισσότερες μετοχές της Ubisoft

Παρά τις περί του αντιθέτου δηλώσεις του Yves Guillemot, η Vivendi έχει αυξήσει τον αριθμό των μετοχών της Ubisoft που έχει στην κατοχή της. Πριν από λίγες μέρες, η Vivendi αγόρασε το 6.6% των μετοχών της Ubisoft, δαπανώντας €140.3 εκατομμύρια, κάτι που σε «εσωτερικό» email χαρακτηρίστηκε ως μη καλοδεχούμενη κίνηση από τον Yves Guillemot. Έτσι λοιπόν το συνολικό ποσοστό των μετοχών της Ubisoft που βρίσκεται στα χέρια της Vivendi είναι πλέον 10.39%.



Πάντως το βέβαιο είναι πως η υπόθεση θα έχει μακρά συνέχεια, με τον Guillemot να λέει πως θα κάνει τα πάντα προκειμένου να διατηρηθεί η ανεξαρτησία της Ubisoft και να μη δοθεί δικαίωμα λόγου στη Vivendi, η οποία με τη σειρά της, σε σχετικό δελτίο Τύπου, αναφέρει πως έχει το αναφαίρετο δικαίωμα να αυξήσει το εν λόγω μερίδιο μετοχών, ανάλογα με τις συνθήκες που θα επικρατήσουν στην αγορά και τις μελλοντικές πιθανότητες εκπροσώπησής της στο διοικητικό συμβούλιο τoυ publisher.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*