Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H senior editor της BioWare αποχωρεί από τη βιομηχανία των video games

Η Cameron Harris, senior editor της BioWare αφήνει την ομάδα ανάπτυξης του Mass Effect: Andromeda αλλά και τη βιομηχανία των video games γενικότερα στα μέσα Απριλίου. Την αποχώρησή της γνωστοποίησε η ίδια στο κοινό μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Twitter, όπου έγραψε ότι θα επιστρέψει στο Seattle για να κυνηγήσει νέες ευκαιρίες. Η Harris εργαζόταν στη βιομηχανία από το 2007 και είχε εργαστεί σε αρκετές διαφορετικές εταιρείες, όπως η Microsoft αλλά και η Nintendo, κατά συνέπεια λοιπόν έχει εργαστεί σε τίτλους όπως οι Mass Effect: Andromeda, Star Wars: The Old Republic, Guild Wars 2, Dragon Age: Inquisition, Gears Of War 3, Fable: The Journey, Crimson Dragon και ακόμα περισσότερους.



Και σε περίπτωση που αναρωτιέστε τι ακριβώς ρόλο έχει ο senior editor, η Harris έχει περιγράψει τα καθήκοντά της στο LinkedIn ως συνεργασία με τους συγγραφείς και σχεδιαστές όσον αφορά το αφηγηματικό περιεχόμενο ενός τίτλου, αλλά και συντονισμό με τις ομάδες που είναι υπεύθυνες για το localization και τα voice-overs στο επίπεδο της παραγωγής. Θυμίζουμε βέβαια ότι το Mass Effect: Andromeda είναι προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει στις αρχές του 2017.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*