Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Hack για το mini NES "ξεκλειδώνει" πλήρως τη συσκευή

Είτε έχετε βαρεθεί, είτε όχι τα 30 παιχνίδια που περιλαμβάνει το πακέτο του Mini NES, σίγουρα η δυνατότητα να προσθέσετε και άλλα ακούγεται ως κάτι εξαιρετικά ενδιαφέρον. Αυτό χάρη στη NESClassicMods community του Reddit, με τη λύση που θα διαβάσετε παρακάτω να προϋποθέτει πως έχετε ήδη δημιουργήσει ένα save file στο πρώτο slot του Super Mario Bros. Στη συνέχεια, συνδέστε το Mini NES σε ένα υπολογιστή με καλώδιο micro-USB και κάντε boot την κονσόλα σε "FEL" mode. Αυτό επιτυγχάνεται κρατώντας ταυτόχρονα πατημένα τα κουμπιά reset και power ενώ η συσκευή ειναι κλειστή. Κατά τη διάρκεια του boot θα πρέπει να τρέξετε ένα "sunxi-FEL" interface στον υπολογιστή σας (μια open-source έκδοση του συμβατού "USBBoot" θα βρείτε εδώ).



Tα επόμενα βήματα ενέχουν ρίσκο, οπότε προχωράτε με δική σας ευθύνη. Ο λόγος είναι είναι ότι θα πρέπει να αντιγράψετε τα δεδομένα του Mini NES στον υπολογιστή σας και στη συνέχεια να κάνετε σε αυτά τροποποιήσεις χρησιμοποιώντας εφαρμογή που έχει δημιουργηθεί από hackers. Όταν προσθέσετε τα δικά σας game files, μαζί με τα αντίστοιχα JPGs που θα εμφανίζονται στο "box art" GUI της κονσόλας, θα πρέπει να κάνετε repack τον kernel του hardware, διαδικασία που ακολουθείται από πλήρες hardware flash. Κάνοντας σωστά όλα τα παραπάνω, τότε το πιο πιθανό είνα ότι οι νέοι τίτλοι θα είναι διαθέσιμοι για gaming. Επαναλαμβάνουμε, η ευθύνη εκτέλεσης όλων των παραπάνω ανήκει και εσάς και επιπλέον, λάβετε υπόψη ότι το εν λόγω hack είναι ακόμα πολύ καινούριο για να θεωρηθεί "αξιόπιστο".

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
3 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*