Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

House of Wolves: Νέο PvE mode στο Destiny

*
Πέραν της αναβάθμισης του δημοφιλούς competitive mode του παιχνιδιού, το επόμενο expansion του Destiny θα περιλαμβάνει πολλές λεπτομέρειες για την ιστορία των The Fallen, μιας ποταπής φυλής εξωγήινων που έχει καταλάβει πολλά από τα εγκαταλειμμένα προπύργια της ανθρωπότητας, μετά την εμφάνιση των The Darkness. Στο House of Wolves θα περιέχεται ένα νέο social space που θα τοποθετείται στο The Reef, μια ερειπωμένη βάση που διοικείται από τη βασίλισσα των Awoken και θα υπάρχουν νέες αποστολές και δραστηριότητες. Επιπλέον των πέντε νέων αποστολών που διαδραματίζονται από άκρη σε άκρη του ηλιακού συστήματος, το expansion προσφέρει ένα νέο PvE mode, το Prison of Elders και σκοπός της ομάδας ανάπτυξης είναι να οι high-level co-op players να συνεχίσουν τις μάχες και το looting.



Στο Prison of Elders, οι παίκτες θα πρέπει να συμμαχήσουν με άλλους Guardians και να προσπαθήσουν να επιβιώσουν μέσα από μία σειρά μαχών με τις πιο σκληρές φυλές του Destiny όπως οι Hive, Cabal και άλλες. Κάθε μάχη θα είναι διαφορετική, χάρη σε procedurally generated gameplay wrinkles, που είτε θα είναι τύποι αποστολών, είτε modifiers, είτε boss battles. Εάν εσείς και η ομάδα σας επιβιώσετε, θα αποκτήσετε πρόσβαση στο θησαυροφυλάκιο της βασίλισσας, κάτι για το οποίο αξίζει να κοπιάσετε. Οι φανατικοί του Prison of Elders θα μπορέσουν επίσης να "ξεκλειδώσουν" special challenges στα επίπεδα 32, 34 και 35. Το House of Wolves θα κυκλοφορήσει στις 19 Μαΐου για PlayStation 4 και PlayStation 3 και περιλαμβάνει έναν competitive χάρτη που ονομάζεται Timekeeper. Αυτός θα αποτελέσει αποκλειστικότητα του PlayStation, τουλάχιστον έως το φθινόπωρο του 2015. Στη συνέχεια του άρθρου μπορείτε να παρακολουθήσετε ένα behind the scenes video για το House of the Wolves.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

    Bungie

  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

    Activision

  • ΔΙΑΝΟΜΗ

    AVE

  • PEGI

    16+

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*