Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Humble Mobile Bundle 17 με Grim Fandango, Lara Croft GO και άλλα

Το Humble Mobile Bundle 17 περιλαμβάνει ορισμένα από τα καλύτερα mobile games στην αγορά σε εξαιρετικές τιμές. Και επειδή μιλάμε για Humble Bundle, αγοράζοντας το συγκεκριμένο πακέτο, ένα μέρος των εσόδων θα διατεθεί για τον αμερικανικό Ερυθρό Σταυρό και το Ίδρυμα Electronic Frontier καθώς και για άλλα φιλανθρωπικά ιδρύματα της επιλογής σας. Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι όλες οι επιλογές είναι διαθέσιμες αποκλειστικά για κατόχους συσκευών Android. Όσοι προσφέρουν το έλάχιστο ποσό (1 δολάριο), θα αποκτήσουν τα Prune (μαζί με το επίσημο soundtrack), Framed, και Battlestation: Harbinger (με το επίσημο soundtrack).



Αν πληρώσετε πάνω από το μέσο όρο ($5.79 μέχρι τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές), μπορείτε να αποκτήσετε όλα τα παραπάνω, καθώς και τα Frozen Synapse, Lara Croft GO (με το soundtrack), Sorcery! 3, και άλλα games που θα ανακοινωθούν σύντομα. Τέλος, με πάνω από $6 θα μπορείτε να πάρετε όλα τα προαναφερθέντα, καθώς και τα Grim Fandango Remastered (με το soundtrack) και Desktop Dungeons.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*