Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Humble Monthly: Τα PC games που θα είναι διαθέσιμα τον Ιανουάριο

Το Humble Monthly είναι η νέα συνδρομητική υπηρεσία του Humble Bundle και όπως οι υπηρεσίες Games with Gold και PlayStation Plus για τα Xbox και PlayStation αντίστοιχα, έναντι μηνιαίας συνδρομής $12 προσφέρει μια σειρά από αξιόλογα PC games που διατίθενται αποκλειστικά σε ψηφιακή μορφή. Έτσι, όσοι έχουν ήδη εγγραφεί στην υπηρεσία, για το μήνα Ιανουάριο θα έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν τίτλους συνολικής αξίας €118. Και αυτοί είναι οι εξής:

- The Talos Principle
- Grim Fandango Remastered
- The Masterplan
- Mushroom 11
- Spelunky
- A Fistful of Guns



Επιπλέον, η εταιρεία ανακοίνωσε την ενέργεια “Early Unlock”: Όσοι είναι συνδρομητές του Humble Monthly ή εγγραφούν για τα παιχνίδια του επόμενου μήνα, θα αποκτήσουν ένα από αυτά νωρίτερα. Σε αυτή την περίπτωση, οι συνδρομητές θα αποκτήσουν το Alien: Isolation, ένα από τα games που θα διατεθούν το Φεβρουάριο. Όσοι ενδιαφέρεστε να εγγραφείτε, μπορείτε να το κάνετε εδώ, ενώ στη συνέχεια ακολουθεί το σχετικό trailer.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*