Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Humble Narrative Bundle με Her Story, Broken Age και άλλα

Το νεότερο Humble Bundle -το Humble Narrative Bundle- έχει ήδη ξεκινήσει και όπως μπορείτε καταλάβετε και από τον τίτλο του, περιλαμβάνει games με έντονο το στοιχείο της αφήγησης -όπως είναι τα Her Story, Cibele και Broken Age. Προσφέροντας μόλις $1 θα αποκτήσετε τα Her Story, Read Only Memories, και Cibele. Εάν πληρώσετε περισσότερα από το μέσο όρο, μπορείτε να πάρετε επιπλέον τα Broken Age, 80 Days, και Sorcery! Parts 1 και 2. Τέλος, με πάνω από $10 θα αποκτήσετε επίσης και το Shadowrun: Hong Kong - Extended Edition.



Μπορεί το εν λόγω πακέτο να μην είναι και τόσο αξιοσημείωτο όσο άλλα Humble Bundles, όπως για παράδειγμα το πρόσφατο Humble Ubisoft Bundle Encore, το οποίο περιλαμβάνει ορισμένα θρυλικά games. Το Humble Narrative Bundle θα είναι διαθέσιμο για τις επόμενες 13 ημέρες και όλα τα games είναι διαθέσιμα στο Steam, με ορισμένα από αυτά να έχουν DRM free επιλογές.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*