Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Inside: Καθυστέρηση για το διάδοχο του Limbo

Oι επιτυχίες θα πρέπει να έχουν και συνέχεια. Αυτό βεβαίως δεν συμβαίνει πάντα μιας και πολλοί επιλέγουν την αποχώρηση όταν βρίσκονται στο απόγειο της δόξας τους. Ευτυχώς όμως, κάτι τέτοιο δεν ισχύει στην περίπτωση της PlayDead και με αθόρυβα βήματα, προετοιμάζει το follow up του πολύ επιτυχημένου Limbo που κυκλοφόρησε το 2010. Το παιχνίδι ονομάζεται Inside, είναι αποκλειστικότητα του Xbox One και για πρώτη φορά παρουσιάστηκε στην Ε3 2014. Παρόλο που αναμενόταν να κυκλοφορήσει στις αρχές του 2015, η εταιρεία ανάπτυξης αναγκάστηκε για δικούς της λόγους να καθυστερήσει την κυκλοφορία του.



Για την ώρα κανείς δεν γνωρίζει το πότε θα διατεθεί και η PlayDead απλά δηλώνει πως έπειτα από πέντε χρόνια ανάπτυξης, βρίσκεται πολύ κοντά στην ολοκλήρωση του Inside και σκοπός της είναι να κάνει τα πάντα σωστά. Ελπίζουμε ότι στη φετινή Ε3 που ξεκινάει σε λίγες μέρες θα μάθουμε περισσότερα για το παιχνίδι.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
2 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • GamingFun
    • Μόνο να μην έχει τη τήχη του The Last Guardian. Δηλαδή ακούμε σχετικά για το The Last Guardian Και τίποτα δεν δεν βλέπουμε. Και το χειρότερο είναι πως το τελυταίο καιρό (για να μην πω εδώ και καιρό) δεν ακούμε τίποτε σχετικό...
      Μακάρι να κυκλοφορήσει και να είναι αντάξιο αν όχι καλύτερο από τον προηγούμενο τίτλο. (Δεν έχω ιδέα για το Limbo αλλά όλα τα σχόλια ήταν θετικότατα για το τίτλο αυτό).

*