Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Insider: Στην Γ’ Σταυροφορία και με στάση στην Κέρκυρα το επόμενο Assassin’s Creed (video)

*
Οι διαρροές που εμφανίζονται δεξιά κι αριστερά για το επόμενο Assassin’s Creed είναι αρκετές και ένας αξιόπιστος insider φαίνεται να ρίχνει λίγο ακόμη λάδι στη φωτιά. Ο Γάλλος YouTuber Jonathan (που έδωσε αρκετές σωστές πληροφορίες για το Assassin’s Creed Valhalla πριν καν αυτές ανακοινωθούν) έφτιαξε ένα νέο video, στο οποίο αναφέρει τα όσα γνωρίζει για τον επόμενο τίτλο της σειράς. Συγκεκριμένα, σημειώνει πως το παιχνίδι θα έρθει το 2022 και μάλιστα τα γεγονότα του θα μας ταξιδέψουν σε αυτά της Γ’ Σταυροφορίας, μετά δηλαδή από αυτά του πρώτου τίτλου της σειράς και συγκεκριμένα ανάμεσα στο 1191 και το 1199 και στη ζωή του Ριχάρδου του Λεοντόκαρδου. Στις πιθανές τοποθεσίες που θα επισκεφτούμε περιλαμβάνονται το Ντουμπρόβνικ της Κροατίας, η Σόφια της Βουλγαρίας και η Κέρκυρα, ενώ οι ενδείξεις που αφήνει στο video του μιλούν και για έναν χαρακτήρα με το όνομα Edmund. Μέχρι νεοτέρας πάντως, τα παραπάνω πρέπει να υπολογίζονται μόνο ως φήμες.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*