Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Insider: Δύο νέα single player Star Wars games σε ανάπτυξη, αντίθετη σε ένα Star Wars Battlefront 3 η ΕΑ

*
Ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τα όσα συμβαίνουν στον κόσμο των Star Wars games και με το Star Wars Battlefront 3 πιο συγκεκριμένα έχουν όλα όσα φέρνει στο φως της δημοσιότητας insider της βιομηχανίας. Σύμφωνα με τον Tom Henderson, η DICE προσέγγισε την ΕΑ για τη δημιουργία του Battlefront 3, με την γνωστή εκδότρια εταιρεία να είναι αρνητική στην ιδέα, κυρίως λόγω του μεγάλου κόστους licensing. Συγκεκριμένα, αναφέρθηκε πως θα έπρεπε να κάνει 20% περισσότερες πωλήσεις για να έχει οικονομικό αντίκρισμα. Παρόλα αυτά, ο Henderson τονίζει πως δύο νέα story-driven singe player Star Wars videogames βρίσκονται στη φάση ανάπτυξης από την ΕΑ, με το πρώτο να είναι σχεδόν σίγουρα ένα sequel για το Star Wars Jedi: Fallen Order. Μένει να δούμε τι άλλο μας περιμένει από τη συγκεκριμένη σειρά στα videogames.





 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*