Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Jonas Neubauer: Ο θρυλικός πρωταθλητής του Tetris έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 39 ετών

*
Ο θρυλικός παίκτης του Tetris, Jonas Neubauer, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 39 ετών, όπως ανακοινώθηκε επίσημα από το λογαριασμό του στο Twitter. Σύμφωνα με τα όσα γράφτηκαν, ο Neubauer πέθανε στις 4 Ιανουαρίου, μετά από μια «ξαφνική ιατρική έκτακτη ανάγκη». Ο Neubauer είχε κατακτήσει 7 φορές τον τίτλο του Παγκόσμιου Πρωταθλητή στο Classic Tetris World Championship και θεωρούταν ένας από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο. Ξεκίνησε να παίζει Tetris σε ηλικία 8 ετών από την έκδοση του NES, μετά από παρουσίαση του τίτλου στο περιοδικό Nintendo Power. Έγινε γνωστός για την απρόβλεπτη τακτική που ακολουθούσε στους αγώνες.



Η διοργανώτρια Αρχή του πρωταθλήματος έκανε μια δημόσια τοποθέτηση για να μεταφέρει τα συλλυπητήριά της στους οικείους του, ενώ δημιουργήθηκε ήδη ένα fund για να συγκεντρωθούν χρήματα για την οικογένειά του.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*