Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Jump Festa trailer για το νέο τίτλο της σειράς JoJo’s Bizarre

Λίγα 24ωρα μετά την αποκάλυψη του JoJo's Bizarre Adventure: Eyes of Heaven, το οποίο και αναμένεται να κυκλοφορήσει σε εκδόσεις για PlayStation 4 και PlayStation 3, η Bandai Namco έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο gameplay trailer του τίτλου. Ακόμα, η εταιρεία επιβεβαίωσε κατά τη διάρκεια του Jump Festa 2015 το περασμένο Σαββατοκύριακο, ότι θα διατεθεί και μία δοκιμαστική έκδοση του τίτλου, ενώ οι playable χαρακτήρες που έχουν επιβεβαιωθεί μέχρι στιγμής είναι οι Diego Brando και Rudol von Stroheim. Τέλος, μέσα από το παρακάτω βίντεο μπορείτε να πάρετε και μία ιδέα από τους tag team μηχανισμούς που παρουσιάζονται για πρώτη φορά στο Eyes of Heaven.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • GamingFun
    • Η ταπεινή μου άποψη είναι ότι έχει τα φόντα για να είναι ένα εξαιρετικό beat em up game ή τουλάχιστον ένα παιχνίδι που θα ξεχωρίσει από τα υπόλοιπα στην κατηγορία του αλλά δεν ξέρω αν θα τα καταφέρει.
      Ίδωμεν...

*