Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

King’s Quest: Περιορισμός για όσους κατέβασαν δωρεάν το 1o επεισόδιο

Η Sony αποκάλυψε πρόσφατα το line-up των δωρεάν games που θα έχουν στη διάθεση τους τα μέλη του PlayStation Plus για το μήνα Δεκέμβριο. Μεταξύ αυτών είναι και το πρώτο επεισόδιο του King’s Quest για το PlayStation 4. Όπως και με οποιοδήποτε επεισοδιακό game, όταν κάποιος αγοράζει το πρώτο επεισόδιο και αποφασίσει στη συνέχεια να αποκτήσει και τα υπόλοιπα, η εκάστοτε πλατφόρμα προσφέρει την επιλογή του season pass. Τα season passes καλύπτουν το υπόλοιπο των επεισοδίων, ξεκινώντας από το δεύτερο επεισόδιο. Το ίδιο ισχύει και για το King’s Quest, αν και στο συγκεκριμένο υπάρχει ένα ζήτημα. Για το King’s Quest, υπάρχει και μία τρίτη επιλογή μέσω της οποίας οι χρήστες μπορούν να αποκτήσουν άμεσα όλα τα επεισόδια. Ο λόγος για την Complete Collection, η οποία εκτός από όλα τα επεισόδια προσφέρει και ένα αποκλειστικό epilogue chapter που είναι διαθέσιμο μόνο στο συγκεκριμένο πακέτο.



Ωστόσο, όσοι απέκτησαν δωρεάν το πρώτο επεισόδιο έχασαν την επιλογή να αγοράσουν την Complete Collection, μαζί και τη δυνατότητα να παίξουν τον επίλογο. Τίποτα δεν έχει γίνει γνωστό σχετικά με αυτό το τελευταίο μέρος της ιστορίας, αλλά δεν περιλαμβάνεται στο season pass. Το ζήτημα αυτό τέθηκε από χρήστη του Reddit. Ο περιορισμός αυτός δεν εμφανίζεται μόνο στο PSN, αλλά και στα Xbox Live και Steam. Φυσικά, η Activision θα μπορούσε να διαθέσει τον επίλογο ως ξεχωριστό download λίγο μετά την κυκλοφορία.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*