Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Launch game του νέου Apple TV το Beat Sports

Όπως επιβεβαίωσε η Harmonix στο πλαίσιο του Hey Siri Event, το Beat Sports θα αποτελεί launch game του νέου Apple TV. Ο τίτλος, ο οποίος  αναμένεται αποκλειστικά για το νέο set-top box της Apple, τοποθετεί τους παίκτες σε ένα avatar που χτυπάει μπάλες με ένα ρόπαλο στο ρυθμό της μουσικής, εμπειρία που αναζωπυρώνει αναμνήσεις από το Wii Sports. Το mini-game θα υποστηρίζει multiplayer για έως και τέσσερις παίκτες, ενώ θα συνεργάζεται με το motion control του νέου controller του Apple TV. Άλλα παιχνίδια που αναφέρονται για το νέο set-top box είναι μεταξύ άλλων και τα Guitar Hero Live και Disney Infinity 3.0.



Θα υπάρξει επίσης και μια Apple TV version του mobile game Crossy Road, το οποίο θα υποστηρίζει co-op play. Ακόμη, αν οι κάτοχοι iPhone παίζουν κάποιο game στο smartphone τους, θα μπορούν να συνεχίσουν τη διασκέδαση -από εκεί που σταμάτησαν- στο Apple TV τους. Υπενθυμίζεται ότι το νέο Apple TV αναμένεται τον ερχόμενο Οκτώβριο.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*