Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Launch title του PlayStation VR το DriveClub VR

Η Evolution Studios μπορεί να αποτελεί παρελθόν, όμως το τελευταίο πόνημα της, DriveClub, πρόκειται να επανέλθει στο προσκήνιο, σύμφωνα με πρόσφατη ανάρτηση στο ιαπωνικό PlayStation Blog. Πιο συγκεκριμένα, ανακοινώθηκε επίσημα η standalone διάθεση του DriveClub VR, μίας εκδοχής του τίτλου αποκλειστικά για το επερχόμενο PlayStation VR. Τα νέα δε σταματούν εκεί, ωστόσο, καθώς το DriveClub VR θα διατεθεί στις 13 Οκτωβρίου, κοσμώντας το VR headset της Sony από την πρώτη ημέρα κυκλοφορίας του. Επιπλεόν, ο τίτλος θα κυκλοφορήσει στην ιαπωνική (και, λογικά, στην παγκόσμια) αγορά υπό φυσική και ψηφιακή μορφή, ενώ το κόστος του θα ανέρχεται στα 4,900 yen. Ίδια τιμή με αυτή του PlayStation VR Worlds, του οποίου η προπαραγγελία στη χώρα μας κοστίζει 39,90€ (στα περισσότερα καταστήματα). Η εμπειρία θα εστιάζει -προφανώς- στο cockpit view, θα είναι συμβατή με 3D audio, θα προσφέρει μία λειτουργία θέασης που επιτρέπει στους παίκτες να εξετάσουν τα οχήματα από ποικίλες γωνίες και θα περιλαμβάνει τις πρόσφατες, αστικές πίστες.



Σαν να μην έφταναν τα παραπάνω, ο πρώην game director του τίτλου, Paul Rustchynsky, επιβεβαίωσε μέσω Twitter πως το DriveClub VR θα πλαισιωθεί από «μία συλλογή από ολοκαίνουριες πίστες».

Το μεγάλο στοίχημα για την ομάδα ανάπτυξης (όποια κι αν είναι αυτή πλέον) είναι σίγουρα η «μετάφραση» ενός τόσο τεχνικά απαιτητικού τίτλου σε μία ομαλή εμπειρία εικονικής πραγματικότητας. Το frame rate πρέπει -τουλάχιστον- να διπλασιασθεί και ορισμένα στοιχεία του οπτικού συνόλου να ενισχυθούν για να διατηρηθεί σε υψηλά επίπεδα το πολυπόθητο «immersion». To αποτέλεσμα αναμένεται ενδιαφέρον, ειδικά στο μη αναβαθμισμένο PS4. Για την ώρα όμως, μπορείτε να δείτε τα παρακάτω, επίσημα screenshots και να βγάλετε τα δικά σας συμπεράσματα.





 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

    Evolution Studios

  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

    Sony (SIE)

  • ΔΙΑΝΟΜΗ

    Sony

  • PEGI

    3+

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*