Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Launch trailer για το Oddworld: New ‘n’ Tasty

To remake του Oddworld: Abe’s Oddysee που εμφανίστηκε το 1997 για το πρώτο PlayStation έρχεται αυτή την εβδομάδα στο PlayStation 4, με τις επανεκδόσεις για Wii U, Xbox One, PC, Mac και Linux να ακολουθούν λίγο αργότερα. Ο τίτλος θα υποστηρίζει cross-buy για τα PlayStation formats, με τις εκδόσεις για PS Vita και PS3 να ακολουθούν στο μέλλον. Οι συνδρομητές του PlayStation Plus θα έχουν ένα ακόμη πλεονέκτημα, αφού θα απολαύσουν δωρεάν ένα νέο επίπεδο με την ονομασία Alf’s Escape, καθώς και μία αποκλειστική στολή για τον Abe, εφόσον βέβαια αγοράσουν ψηφιακά την παραγωγή μέσα στις πρώτες δύο εβδομάδες. Το Oddworld: New ‘n’ Tasty αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 23 Ιουλίου στην αγορά της Ευρώπης. Επί της ευκαιρίας, δείτε και το launch trailer:




 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
      • RATING
        ΧΡΗΣΤΩΝ ()
      • ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΕ ΤΟ
    FOLLOWERS ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*