Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Launch trailer για το Risen 3: Titan Lords

H Deep Silver έδωσε στη δημοσιότητα το launch trailer για το Risen 3: Titan Lords που βρίσκεται στα καταστήματα και σε εκδόσεις για PC, PS3 και Xbox 360. Μέσα από το video μπορείτε να δείτε ορισμένα στοιχεία για την ιστορία, τους χαρακτήρες και τις τοποθεσίες του τίτλου, υπό εξαιρετικούς ήχους. Απολαύστε το:




 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
8 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • T_K_L_L_LUIGI
    • Περιμένω review από τα παιδιά αν και μου αρέσει πολύ η σειρά gothic,risen και μάλλον θα το πάρω κάποια στιγμή.Όσο αφορά τα γραφικά αυτό που λες @an_tsal στο ps3 μπορεί να μην είναι καλά αλλά στο pc θα είναι σαφώς καλύτερα οπότε αν έχει κάποιος την δυνατότητα να το πάρει στο pc καλύτερα θα είναι να το πάρει εκεί,οπότε κοιτάμε για gameplay το οποίο έχει αξία.Όταν λες 3-4 ετών πριν τι εννοείς όσον αφορά το gameplay θα ήθελα να το αναλύσεις περισσότερο αν μπορεις.

    • an_tsal
    • @mysterious bugs μεχρι τωρα δεν εχω βρει.@T_K_L_L_LUIGI Το εχω δει και στο PC τα ιδια χαλια ειναι.Οταν το παιξεις λιγο θα το καταλαβεις.Οταν λεω 3-4 ετων πριν εννοω ολο το πακετο(γραφικα - gameplay - menu - τα παντα).Ψαξε videos για να καταλαβεις.

    • Sisyphus
    • @an_tsal
      Φίλε μου θα διαφωνήσω μαζί σου. Τουλάχιστον στο pc που ασχολούμαι με τον τίτλο δείχνει ένα τίμιο παιχνίδι. Παραμένει πιστό στο στοιχείο του το οποίο είναι ο χαβαλές. Αν περίμενες πως θα αγοράσεις το επόμενο elder scrolls ή το witcher είναι λογικό να απογοητευθείς αλλά τα risen ποτέ δεν μπαίναν στην ίδια κατηγορία. Αν το περίμενες και αυτό έτσι λοιπόν με συγχωρείς αλλά πιστεύω πως δεν ήξερες τι πήγες να αγοράσεις. Στο gameplay τώρα πιστεύω πως έχουν γίνει ευπρόσδεκτες και όμορφες προσθήκες όπως οι ναυμαχίες και τα πολλά mini-games αλλά ναι το skill tree δεν είναι και το απαύγασμα της πολυπλοκότητας. Τα γραφικά τα οποία μέμφεσαι τα αφήνω ψιλοασχολίαστα καθώς προφανώς και είναι πολύ καλύτερα στο pc από ότι στο ps3 αλλά δεν ήταν ποτέ το ζητούμενο αυτά σε τέτοιους τίτλους και προφανώς δεν απασχολεί και πολύ κόσμο ο οποίος είναι φαν της σειράς.
      Εν τέλει να ζητάς τόσα πράγματα από έναν τίτλο στον οποίο σκοτώνεις κότες για να αποκτήσεις glory δε νομίζεις πως είναι λίγο παρατραβηγμένο και άτοπο?
      Υ.Γ 1 Τώρα αν αξίζει αυτά τα 50€ που κοστίζει το παιχνίδι είναι μια άλλη συζήτηση πολύ μα πολύ υποκειμενική...
      Υ.Γ 2 Περιμένουμε άλλο ένα εκτενέστατο review από τον Tobajaras...

    • T_K_L_L_LUIGI
    • @an_tsal Σε ευχαριστώ για την διευκρίνιση,ελπίζω όσο παίζεις βέβαια να σου αρέσει παραπάνω το παιχνίδι αξίζει ευκαιρία.Είναι από τα καλά δυτικά rpg τα gothic & risen.

    • greenkiller.13
    • Στην αρχη μου ειχε κεντρισει το ενδιαφερον το παιχνιδι απο τα τραιλερς,αλλα τωρα μαλλον δε θα ασχοληθω καν μαζι του

*