Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Leaker: Το Diddy Kong Racing και Killer Instinct έρχονται στο Nintendo Switch Online

*
Φαίνεται πως το Nintendo Switch Online θα υποδεχτεί σύντομα πολλά σημαντικά παιχνίδια του παρελθόντος, όπως το Diddy Kong Racing και τίτλους Killer Instinct. Σύμφωνα με τον γνωστό leaker Zippo, που διέρρευσε πρόσφατα και κάποιες από τις ανακοινώσεις του τελευταίου Nintendo Direct, η Nintendo ετοιμάζει μερικά σημαντικά παιχνίδια του παρελθόντος για να εμπλουτίσει περαιτέρω τη γκάμα παιχνιδιών για τη συνδρομητική της υπηρεσία. Σε αυτά περιλαμβάνονται τα Diddy Kong Racing, Killer Instinct και Killer Instinct Gold, για τα οποία ωστόσο δεν υπάρχουν αυτή τη στιγμή πληροφορίες σχετικά με την ημερομηνία ή περίοδο διάθεσής τους. Η Nintendo έχει επιβεβαιώσει ήδη τα παιχνίδια του Nintendo 64 που θα μπουν στην πλατφόρμα και μένει να δούμε πότε θα έχουμε νεότερα για το θέμα.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*