Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

LittleBigPlanet: Τέλος στα online services της σειράς στην Ιαπωνία

Η Sony Interactive Entertainment Japan Asia ανακοίνωσε πως στα τέλη Ιουλίου θα κλείσουν οι online servers για όλους τους τίτλους της σειράς LittleBigPlanet στην Ιαπωνία. Συγκεκριμένα αυτό θα συμβεί στις 31 Ιουλίου και αφορά τα LittleBigPlanet 3 (PS4, PS3), LittleBigPlanet 2 (PS3), LittleBigPlanet (PS3), LittleBigPlanet Karting (PS3), LittleBigPlanet Portable (PSP), LittleBigPlanet (PS Vita). Όλα τα offline modes, stage kits, DLC θα είναι κανονικά διαθέσιμα και μετά από αυτή την ημερομηνία. Δεν θα μπορείτε όμως να δείτε πλέον επίπεδα άλλων παικτών, να μοιραστείτε τα δικά σας με την κοινότητα, ούτε να αλληλεπιδράσετε με οποιοδήποτε τρόπο με το community. Για την ώρα η ανακοίνωση αφορά την Ασιατική αγορά οπότε δεν ξέρουμε τι και πότε θα “χτυπήσει” και εμάς.




 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*