Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Live action trailer για το Killing Floor 2

To Killing Floor 2 αναμένεται να κυκλοφορήσει εντός του έτους για PC και PlayStation 4 και για να κρατήσει ζωντανό το ενδιαφέρον των gamers, η Tripware Interactive δημιούργησε ένα live-action trailer μέσω του οποίου παρέχεται μια καλύτερη άποψη του κόσμου του παιχνιδιού. Το Killing Floor 2 είναι ένα first person shooter το οποίο παίζεται είτε σε single player mode, είτε σε co-op με έως και έξι παίκτες. Διαδραματίζεται στην Ευρώπη, σε μια χρονική περίοδο όπου ο θάνατος και οι ασθένειες έχουν θερίσει ένα μεγάλο μέρος του πληθυσμού και το gameplay φέρνει τους παίκτες να μάχονται ενάντια σε ορδές μιας φυλής τεράτων που μοιάζουν με zombies και ονομάζονται Zeds. Να σημειώσουμε ότι η Iceberg Interactive που έχει αναλάβει το publishing, δεν έχει ακόμα ανακοινώσει την ημερομηνία κυκλοφορίας του παιχνιδιού.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*