Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Live stream μετάδοση για το Windows 10 Event

Ο επικεφαλής του Xbox τμήματος της Microsoft Phil Spencer έδωσε -μέσα από τον λογαριασμό που διατηρεί στο Twitter- μερικές ενδιαφέρουσες πληροφορίες σχετικά με το τι θα πρέπει να περιμένουμε στο επερχόμενο Windows 10 Event στις 21 Ιανουαρίου. Συγκεκριμένα, το υψηλόβαθμο στέλεχος επιβεβαίωσε πως η επερχόμενη εκδήλωση θα καλυφθεί ζωντανά μέσω live stream, ενώ σημείωσε πως το screenshot feature για το Xbox One, το οποίο θα δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να καταγράψουν από μόνοι τους τα στιγμιότυπα από τα games τους, δεν θα διατεθεί τον Ιανουάριο. Ωστόσο, τόνισε ότι οι κάτοχοι του νέου οικιακού συστήματος δεν θα περιμένουν πολύ ακόμα. Τέλος, ο Spencer ρωτήθηκε επίσης για τον αποκλειστικό τίτλο του Xbox One, το Scalebound, απαντώντας πως «έχει σημειωθεί πρόοδος», σε ό,τι αφορά την ανάπτυξη του game:

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*