Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Lost Soul Aside: One man project επηρεασμένο από το FF XV

Όταν ο Κορεάτης Yang Bing είδε πριν 2 χρόνια ένα από τα πρώτα trailers του Final Fantasy XV, εντυπωσιάστηκε και θέλησε να φτιάξει κάτι δικό του, επηρεασμένος από τον τίτλο της Square Enix. Κάπως έτσι ξεκίνησε να δουλεύει μόνος του και μας φέρνει σήμερα το πρώτο δείγμα του Lost Soul Aside. Ο τίτλος είναι επίσης επηρεασμένος από τη σειρά Ninja Gaiden και δεν είναι σε καμία περίπτωση κοντά στην ολοκλήρωσή του. Με δεδομένο όμως πως μιλάμε για δουλειά ενός μόνο ανθρώπου και “μόλις” 2 χρόνια δουλειάς, τα όσα θα δείτε στο παρακάτω video είναι εντυπωσιακά. Ακόμα και αν τελικά καταφέρει να κυκλοφορήσει κανονικά το Lost Soul Aside, ο Yang Bing αναφέρει πως δεν θα είναι σύντομα μιας και η “κανονική” του δουλειά και ο χρόνος που μπορεί να διαθέσει για το project, ίσως τον αναγκάσουν να δουλεύει για ακόμα μια δεκαετία σε αυτό. Δεν αποκλείει βέβαια λύσεις τύπου Kickstarter, αλλά αυτή τη στιγμή δεν δεσμεύεται για κάτι τέτοιο.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
6 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*