Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Master X Master: Έρχεται στη Δύση το νέο MOBA της NCsoft

Η NCsoft ανακοίνωσε ότι το Master X Master αναμένεται να διατεθεί και στις δυτικές αγορές. Πρόκειται για ένα νέο MOBA που δανείζεται μηχανισμούς από άλλα δημοφιλή games, όπως τα LoL, Dota 2 και Diablo 3, και περιλαμβάνει ήρωες από άλλα games της κορεατικής εταιρείας. Το Master X Master θα κυκλοφορήσει στην Ευρώπη και τη Βόρεια Αμερική μέσα στο δεύτερο εξάμηνο του 2016, χωρίς να αναφέρονται περισσότερες πληροφορίες.



Ο τίτλος έρχεται με PvE co-op πέντε παικτών, και 30 χαρακτήρες από games όπως τα Guild Wars 2, Aion, και Blade & Soul, ενώ οι παίκτες μπορούν να επιλέξουν δύο ήρωες και να τους συνδυάσουν κατά τη διάρκεια της μάχης. Μπορείτε να πάρετε μια ιδέα από το gameplay του Master X Master μέσα από τον παρακάτω player, ενώ στη συνέχεια ακολουθεί το reveal trailer του τίτλου.





 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*