Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Meditations: Νέα gaming πλατφόρμα για χαλάρωση

*
Μια νέα gaming πλατφόρμα με το όνομα Meditations έρχεται να καλύψει τις ανάγκες των ανθρώπων που θέλουν να παίξουν random online games για λίγα λεπτά, έτσι ώστε να χαλαρώσουν και να ηρεμήσουν. Η πλατφόρμα θα προσφέρει ένα σύντομο game κάθε μέρα το 2019 μαζί με ένα κείμενο που θα λειτουργεί ως διαλογισμός, μάθημα και έμπνευση και θα αποσπά την προσοχή. Ο δημιουργός της ιδέας Rami Ismail είναι επίσης υπεύθυνος του ολλανδικού indie game studio Vlambeer και σημείωσε ότι το project προέκυψε στο μυαλό του όταν μπήκε στη διαδικασία να παίζει σε μικρής διάρκειας gaming sessions το 2017, κάτι που τον βοήθησε να ηρεμήσει και να χαλαρώσει. Τα παιχνίδια θα καλύπτουν όλες τις κατηγορίες, αλλά και θέματα όπως το θάνατο, την καταπίεση, το άγχος, τη βία, τη σεξουαλικότητα και τον εθισμό. Το πρώτο παιχνίδι που διατέθηκε ήταν το Tempres, ένα απλοϊκό puzzle game. Μπορείτε να βρείτε την πλατφόρμα στη διεύθυνση http://meditations.games/.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*