Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Microsoft, Sony και Nintendo εναντίον DDoS attacks

Μπορεί το Xbox Live να είναι υπηρεσία ανταγωνιστική των PSN και Nintendo Network, όμως αυτό δεν αποκλείει ότι υπάρχουν τομείς στους οποίους Microsoft, Sony και Nintendo μπορούν να βρουν πεδίο συνεργασίας. Σύμφωνα με δηλώσεις του διευθυντή του Xbox Phil Spencer, ο ίδιος βρίσκεται σε συζητήσεις με ομολόγους του στις Sony, Nintendo αλλά και άλλες εταιρείες σχετικά με τη σταθερότητα των gaming networks, τα οποία τον τελευταίο καιρό έχουν «πέσει θύματα» επιθέσεων DDoS και άλλων παράνομων δραστηριοτήτων. Μιλώντας στο Game Informer, ο Spencer τόνισε ότι κανείς δεν ωφελείται όταν το δίκτυο μιας ανταγωνίστριας εταιρείας δεν είναι ενεργό. «Δεν είναι καλό όταν το PSN δεν δουλεύει. Δεν είναι κάτι που μας βοηθάει. Το μόνο που γίνεται σε τέτοιες περιπτώσεις είναι όλοι οι gamers να γεμίζουν με αισθήματα φόβου και μη εμπιστοσύνης, οπότε πιστεύω είναι μια καλή ευκαιρία για όλους μας να μοιραστούμε τα όσα έχουμε μάθει ως τώρα και να δούμε πως μπορούμε να προφυλαχτούμε. Πράγματι, οι συζητήσεις- με άλλες εταιρείες- πραγματοποιούνται και αυτό είναι υπέροχο», σημείωσε χαρακτηριστικά το υψηλόβαθμο στέλεχος της Microsoft.

Tέλος, αφού ευχαρίστησε τους συνδρομητές του Xbox Live για την υπομονή που επέδειξαν στα προβλήματα που προέκυψαν κατά τη διάρκεια των εορτών, διαβεβαίωσε ότι η Microsoft είναι αποφασισμένη να προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για να γίνει η υπηρεσία όσο το δυνατό πιο αξιόπιστη και ασφαλής.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
3 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*