Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

MiniSoccerpro, το ελληνικό 5X5 Manager ποδοσφαίρου

Το MiniSoccerpro.gr είναι ένα ελληνικό Manager παιχνίδι ποδοσφαίρου 5Χ5 που παίζεται μέσω internet. Προσφέρεται εντελώς δωρεάν και όλοι οι χρήστες ανταγωνίζονται επί ίσοις όροις. Ο χρήστης αναλαμβάνει θέση προέδρου-προπονητή, δημιουργεί το σύλλογο του και έρχεται αντιμέτωπος με πραγματικούς χρήστες στο παιχνίδι. Στο MiniSoccerpro υπάρχουν κατηγορίες και όμιλοι, κάθε νέα ομάδα ξεκινάει από την Δ Εθνική με σκοπό να παλέψει για τις θέσεις που οδηγούν άνοδο και την επόμενη κατηγορία. Κάθε μέρα στις 19:00 διεξάγονται οι αγώνες, όταν ξεκινήσει το πρωτάθλημα σας θα λάβετε σχετική ειδοποίηση και θα δείτε τον πίνακα με το πρόγραμμα της αγωνιστικής αλλά και την βαθμολογία του πρωταθλήματος σας.



Οι αγώνες έχουν πραγματική διάρκεια 30 λεπτών και κατά την διάρκεια των αγώνων υπάρχουν στατιστικά στοιχεία, μπάρα δυναμικής ομάδων, το στήσιμο των ομάδων στο γήπεδο, το Live Score των άλλων ομάδων του πρωταθλήματος και φυσικά περιγραφή των αγώνων. Σύντομα επίσης θα προστεθούν οι αλλαγές κατά την διάρκεια του αγώνα. Κατά τα άλλα σκοπός σας είναι μέσω των προπονήσεων να βελτιώσετε τα χαρακτηριστικά των παικτών σας, οι προπονήσεις είναι το κλειδί στο παιχνίδι, καθώς μέσω των προπονήσεων βελτιώνεται τους παίκτες σας, αυξάνετε ή κρατάτε σε υψηλό επίπεδο την αγωνιστική τους κατάσταση και τέλος με βάση το σύνολο των προπονήσεων της ημέρας, κερδίζετε δωρεάν vip coins τα οποία μπορείτε να αξιοποιήσετε σε διάφορα σημεία στο παιχνίδι.



Τις επόμενες μέρες θα ξεκινήσει η νέα σεζόν του πρωταθλήματος, μέχρι τότε μπορείτε να δοκιμάσετε την ομάδα σας στα φιλικά παιχνίδια που μπορείτε να δημιουργήσετε. Το επίσημο site του MiniSoccerpro βρίσκεται στη διεύθυνση http://minisoccerpro.gr/.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*